Evo kako da izlečite dijabetes uz pomoć kuvanog jajeta (RECEPT)

0
107

th

Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti savremenog sveta, i utiče na sposobnost tela da obrađuje glukozu. Prehrambene navike i stil života imaju veliki uticaj na celokupno zdravlje.

Krvni testovi se obično koriste za otkrivanje neravnoteže. Neki lekari veruju da su testovi jedini način za dijagnostikovanje zdravstvenog stanja povezanih s nivoom šećera u krvi i krvnim pritiskom. Svaki mogući poremećaj smatra se kao tihi ubica koji dovodi do ireverzibilnih promena.

Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti savremenog sveta, i utiče na sposobnost tela da obrađuje glukozu. Dijabetičari obično obole od dijabetesa tipa 2, što znači da njihova tela ne mogu iskoristiti insulin.

Statistika pokazuje da broj dijabetičara nekontrolisano raste, tako da je bolje kosultovati svog doktora češće kako bi se sprečila bolest ili počela lečiti u početnoj fazi.

RECEPT

Sve što vam je potrebno je sirće, voda i kuvano jaje.

Skuvajte jaje u popodnevnim satima, i ogulite ga. Probodite jaje nekoliko puta pomoću viljuške ili čačkalice. Sipajte sirće u posebnu činiju i potopiti jaje u sirće. Ostavite preko noći.

Sledećeg jutra, pojedite to jaje i popijte čašu tople vode. Ponovite postupak svaki dan, a uskoro ćete primetiti da se vaš šećer stabilizovao.

 

 

 

Izvor: stvarukusa

OSTAVITI ODGOVOR