MICHAEL SCHUMAHER JE TOKOM RATA U BIH DONIRAO MILION EURA ZA POMOĆ BOSANCIMA I SADA TREBA NAŠU PODRŠKU PODIJELITE I PODRŽITE LEGENDU U OVIM

0
6589

GOTOVO tri godine nakon nesreće informacije o stanju Michaela Schumachera i dalje rijetko izlaze u javnost, a milijuni njegovih fanova širom svijeta i dalje su uz njega i s nestrpljenjem čekaju bilo kakvu vijest ili tračak nade u oporavak legende Formule 1.

NURBURG, GERMANY - MAY 07:  Michael Schumacher of Germany and Ferrari celebrates with Ferrari Technical Director Ross Brawn after winning the European F1 Grand Prix at the Nurburgring on May 7, 2006, in Nurburg, Germany.  (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Dok obitelj Shumacherovo stanje drži dalje od očiju javnosti i s medijima komunicira isključivo preko odvjetnika ili glasnogovornice, do novinara povremeno dolaze informacije od prijatelja obitelji. Jedan od njih je i Ross Brawn, bivši tehnički direktor Ferrarija.

“Obitelj je odlučila da se Michael oporavlja kod kuće, u privatnosti i ja to moram poštovati. Postoje ohrabrujući znakovi i molimo za njega svakog dana da ih vidimo još više i da stane na svoj noge. Teško mi je reći išta više jer moram poštovati pravo na privatnost njegove obitelji. Mogu reći da se puno spekulira o Michaelovom stanju. Većina toga je laž. Molimo i nadamo se da će nastaviti pokazivati napredak i da ćemo jednog dana moći vidjeti Michaela oporavljenog od tih strašnih ozljeda” mi živimo u nadi da će  u skorij vrijeme uspjeti savladati sv preprek koje su postavjene ispred njega tokom njgovog liječenja….

MICHAEL SCHUMAHER JE TOKOM RATA U BIH DONIRAO MILION EURA ZA POMOĆ BOSANCIMA I SADA TREBA NAŠU PODRŠKU PODIJELITE I PODRŽITE LEGENDU U OVIM

OSTAVITI ODGOVOR