Angelina Jolie ne želi čuti za Brada

0
345
Prema pisanju stranih medija, Angelina Jolie ne dopušta suprugu Bradu Pittu da viđa njihovo šestero djece dok traje istraga FBI-ja. Glumac je zbog toga očajan i moli je da mu dozvoli susret s djecom, no ona 41-godišnja Angelina je blokirala sve brojeve deset godina starijeg supruga.

Podsjetimo, FBI istražuje Brada zbog incidenta u avionu. Svjedoci tvrde da se glumac posvađao sa sinom Maddoxom, no da nije bilo nasilja ni tučnjave. Razlozi sukoba još su nepoznati.

Mediji pišu da je u dvorištu kuće u kojoj se trenutno nalazi Brad viđen policijski automobil, dok se Angelina s djecom nalazi u unajmljenoj kući u Malibuu.

Navodno se Brad u alkoholiziranom stanju tijekom leta iz Francuske u Ameriku posvađao sa sinom, a divljati je nastavio i nakon što je avion sletio. Prema nekim pričama, s aerodroma je pokušao otići u kamionu za gorivo.

Netko je iz aviona tijekom leta nazvao socijalnu službu, koja je dočekala obitelj na pisti i s njima obavila razgovor. Potom se u slučaj uključio FBI, jer se incident dogodio u zraku.

Brad se navodno zbog problema u braku obratio vidovnjaku Ronu Bardu, koji mu je davao savjete oko ljubavnog života. Bard koji je preminuo ove godine, navodno je predvidio njihov razvod.

 

Izvor: vijesti

OSTAVITI ODGOVOR